Фурна за печене на вафлени кори2019-01-28T22:16:43+00:00

Project Description

Фурна за печене на вафлени кори

-Автоматично производство без човешки допир.
-Икономична и ефективна работа чрез оптимално разпределение на топлината и висока топлоизолация.
-Безопасна работа със система за защита на газ, механична система за заключване и предупридителни устройства.
-Дигитален контрол на пламъците (отопляването) от контролния панел.
-Автоматична система за запалване.
-Автоматично вземане на кори.
-Минимално изискване за поддръжка благодарение на качеството и съответствието на използваните части.
-Автоматично разпределение на тестото благодарение на енкодера на двигателната система.
-Размери 350х500, 290х470
-Матрица 82 / 62 / 42 / 24 / 42 / 60

Фурната се използва за печене на вафлени кори с различни форми, които са произведени от вафленото тесто. Фурната се състои от шаси, матрица, горелки, газова система, предна зъбна предавка и задни обтегачи. Матрицата, отговаряща на международните стандарти се отоплява с природен газ, течен газ или електричество. Благодарение на високата топлинна дистрибуция и изолацията се постига икономично производство с висок рандеман.
Също така автоматичната функция на системата позволява производство без човешки допир. С помощта на серво контролирането на въздуха и газта се осигурява постоянно и правилно поддържане на отопляването. Продължителността за идеалното печене, която варира в зависимост от рецептурата
на тестото, суровината и дебелината на корите е между 2,2 – 2,4 минути. Операциите за разпределението на тестото, пренасянето на тестото, системата за запалване, отстраняването на шуплите по корите и вземането на корите се извършват автоматично. Ергономичния контрол панел дава възможност за лесно и бързо настройване на машината. Управлението на горелките за поддържане на отопляването може да се контролира дигитално от контрол панела. Всички части, като помпата за нагнетяване на тесто, миксера за тесто, сток танковете за тесто и други оборудвания са произведени от неръждаема стомана.